Reșița a îmbrăcat straie de sărbătoare aducând reșițenilor atmosfera ”reunită a familiei” și nu orice familie, ci ”Familia Reșița”.

Oraș deja consacrat pentru toleranța sa, casă a 10 etnii care s-au înțeles mereu în pace și au fost generatoare de progres, Reșița s-a impus și la 1 decembrie 2018 ca un bastion al toleranței dar și românismului.

OMV Petrom a lansat competiția națională de proiecte „RO SMART în țara lui Andrei” prin care acordă granturi totale de 400.000 de euro, mentorat din partea angajatilor OMV Petrom și consultanță pentru implementarea proiectelor software din partea companiei Life is Hard.

Imaginile sunt deja pe rețelele de socializare pentru că foarte mulți reșițeni revoltați încearcă să o identifice pe femeia care, cu atâta cruzime, nu schițează nici un pic de compasiune pentru animalul pe care îl are în lesă.

Mai multi membri ai unui clan de romi din Gradinari si-au facut singuri dreptate intr-o benzinarie din Oravita.

Incendiu puternic pe DN 57B intre Anina si Oravita.

Circulatia rutiera pe DN57 s-a desfasurat cu greutate miercuri in zona localitatii Greoni in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme si un automarfar ce transporta rapita.

Accident grav pe DN6 intre Caransebes si Baile Herculane.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar