(VIDEO) 172km/h! El este resiteanul care a reusit recordul saptamanii trecute la viteza pe drumurile publice

Luni, 28 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(5 voturi)
resita.ro - El este resiteanul care a reusit recordul saptamanii trecute la viteza pe drumurile publice resita.ro - El este resiteanul care a reusit recordul saptamanii trecute la viteza pe drumurile publice

Un resitean a ramas fara permis si are de platit o amenda consistenta, dupa ce a fost prins circuland pe drumurile publice cu o viteza de 172km/h.

Soferul a fost surprins de politisti in timp ce gonea intre localitatile carasene Ghertenis si Maureni. Barbatul de 43 de ani nu a mai ajuns sa vada masina politistilor la timp, astfel ca a fost inregistrat de catre aparatul radar. Caraseanul a fost prins in timpul unei actiuni a Serviciului Politiei Rutiere Caras-Severin, care a avut drept scop reducerea numarului de accidente pe dumurile din tot judetul. In cadrul acestor activitati, au fost constatate sase infractiuni la regimul circulatiei rutiere, constand in conducere fara permis, conducerea unor autovehicule neinmatriculate si sub influenta bauturilor alcoolice. Totodata, au fost aplicate si 441 sanctiuni contraventionale la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care 303 pentru depasirea limitei legale de viteza, sase pentru depasiri neregulamentare si 132 pentru alte abateri de la normele rutiere. Valoarea totala a contraventiilor aplicate de politisti pe parcursul desfasurarii actiunii s-a ridicat la peste 45000 lei. Totodata, au fost retrase 2 certificate de inmatriculare si retinute 13 permise de conducere.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

11°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 88%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Oct 2018

    Rain 13°C 8°C

  • 22 Oct 2018

    Scattered Showers 16°C 5°C

Curs Valutar