Parintele care si-a omorat copiii a fost arestat

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Evalueaza articolul
(2 voturi)
Resita .ro -Parintele care si-a omorat copiii a fost arestat Resita .ro -Parintele care si-a omorat copiii a fost arestat foto : Resita .ro

Politistii si procurorii din Resita au reusit sa obtina arestarea barbatului din Cornereva acuzat ca si-a ucis doi copii. Individul a fost audiat ore intregi iar judecatorii au hotarat ca el sa fie arestat.

Va reamintim ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin au dispus, la data de 12 ianuarie 2018, punerea în miscare a actiunii penale fata de inculpatul Radulescu Pavel sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de omor asupra unui membru de familie. “Inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Caras-Severin, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Radulescu Pavel pentru o perioada de 30 de zile. În fapt, s-a retinut ca inculpatul Radulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat dupa ce sotia sa a nascut la termen un nou-nascut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic si l-a îngropat sub o stanca, la circa 200 metri de casa, situatie care s-a repetat si în cursul anului 2015, cand sotia sa a nascut un alt nou-nascut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în acelasi loc”, au anuntat procurorii.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

11°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 88%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Oct 2018

    Rain 13°C 8°C

  • 22 Oct 2018

    Scattered Showers 16°C 5°C

Curs Valutar