Fostul sef al Garzii de Mediu Caras-Severin, Marius Cîrpean si fiul sau, condamnati la inchisoare cu executare

Marți, 06 Martie 2018
Evalueaza articolul
(0 voturi)
Resita .ro -Fostul sef al Garzii de Mediu Caras-Severin, Marius Cîrpean si fiul sau, condamnati la inchisoare cu executare Resita .ro -Fostul sef al Garzii de Mediu Caras-Severin, Marius Cîrpean si fiul sau, condamnati la inchisoare cu executare foto: banatulazi.ro

Tribunalul Caras-Severin a decis sa ii condamne la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri pe Marius si Darius Cirpean.

Judecatorii au hotarat ca fostul sef al Garzii de Mediu Caras, Marius Cîrpean, sa ispaseasca cea mai aspra pedeapsa fiind condamnat la patru ani de inchisoare. Fiul sau, Darius, a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare. Cei doi au fost ridicati de DIICOT la sfarsitul lunii septembrie in urma unei operatiuni care a avut loc pe raza localitatii Berzovia. In urma perchezitiilor au fost ridicate zeci de kilograme de cannabis, pentru transportul plantelor procurorii fiind nevoiti sa apeleze la un camion. Cei doi au aflat sentinta judecatorilor acasa, fiind plasati sub control judiciar dupa ce, pe rand, au trecut prin arestul IPJ Caras Severin si au fost arestati la domiciliu. Sentinta judecatorilor Tribunalului Caras-Severin nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-3°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 96%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Dec 2018

    Cloudy -1°C -3°C

  • 18 Dec 2018

    Cloudy -2°C -4°C

Curs Valutar