O tigara aruncata la voia intamplarii a declansat un incendiu la un depozit de ingrasaminte din Ciortea

Duminică, 01 Aprilie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita .ro -O tigara aruncata la voia intamplarii a declansat un incendiu la un depozit de ingrasaminte din Ciortea Resita .ro -O tigara aruncata la voia intamplarii a declansat un incendiu la un depozit de ingrasaminte din Ciortea foto :ISU Caras

Incendiu la un depozit de îngrasaminte chimice în Ciortea.

Sectia de Pompieri Oravita a fost alertata cu privire la producerea unui incendiu la un depozit de îngrasaminte chimice în sat Ciortea, comuna Vrani. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenta doua echipaje de pompieri profesionisti, o ambulanta SAJ si echipaje ale Politiei.
Incendiul a izbucnit de la jarul unei tigari si a cuprins mai multi baloti de fan care erau depozitati în acelasi spatiu cu peste 20 tone de îngrasaminte chimice (azotat de amoniu, nitrocalcar si NPK).
Interventia fortelor profesioniste a împiedicat propagarea incendiului la îngrasamintele chimice, salvandu-se astfel bunuri în valoare estimata de 35.000 lei.
Avand în vedere cauza producerii incendiului, la fata locului s-au deplasat si specialisti din cadrul Inspectiei de Prevenire care au sanctionat proprietarul gospodariei cu o amenda în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea regulilor de protectie împotriva incendiilor. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar