Lemn taiat ilegal din padurile din Caras-Severin descoperit intr-un depozit la Teregova

Joi, 05 Aprilie 2018
Evalueaza articolul
(2 voturi)
Resia .ro -Lemn taiat ilegal din padurile din Caras-Severin descoperit intr-un depozit la Teregova Resia .ro -Lemn taiat ilegal din padurile din Caras-Severin descoperit intr-un depozit la Teregova

Politistii caraseni au confiscat peste 300 de metri cubi de lemn de foc in urma unei actiuni care a durat nu mai putin de doua saptamani.

“Lucratorii Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, împreuna cu lucratori din cadrul Garzii Forestiere Judetene Caras-Severin, au identificat pe raza localitatii Teregova un depozit de materiale lemnoase, apartinand unui numar de doua societati comerciale înregistrate în judetul Timis. În urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca cele doua societati comerciale detin cantitatea de 304,23 mc lemn de foc fara documente care sa ateste îndeplinirea conditiilor cu privire la legalitatea provenientei acestuia. Au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale în conformitate cu Legea Nr. 171/2010, în valoare totala de 6000 lei. Totodata, s-a dispus masura confiscarii faptice a cantitatii de 304,23 mc lemn de foc”, a anuntat IPJ Caras-Severin.

Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Clear

8°C

Resita

Clear

Umiditate: 81%

Vant: 11.27 km/h

  • 21 Apr 2018

    Sunny 21°C 7°C

  • 22 Apr 2018

    Sunny 22°C 10°C

Curs Valutar