O casa de pariuri din Resita amendata cu 25.000 de lei dupa ce a aruncat pe malul Barzavei mai multi saci cu deseuri

Luni, 23 Aprilie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita .ro -O casa de pariuri din Resita amendata cu 25.000 de lei dupa ce a aruncat pe malul Barzavei mai multi saci cu deseuri Resita .ro -O casa de pariuri din Resita amendata cu 25.000 de lei dupa ce a aruncat pe malul Barzavei mai multi saci cu deseuri foto :Primaria Resita

La cateva zile dupa ce zeci de resiteni au participat la o campanie de curatenie in municipiu, politistii locali au descoperit ca sunt unii resiteni care isi sfideaza concetatenii ce doresc un oras mai curat.

Mai multi saci cu deseuri au fost descoperiti pe malul raului de catre un resitean, care a alertat de indata autoritatile. ”Politistii locali din Resita au fost sesizati ca pe malul raului Barzava, în dreptul statiei de autobuz de la Universitatea Eftimie Murgu, sunt aruncate mai multe deseuri. Dupa efectuarea cercetarilor specifice, a fost identificata una dintre firmele de pariuri sportive care îsi desfasoara activitatea în zona centrala a orasului. Firma a fost sanctionata contraventional cu suma de 25.000 lei pentru încalcarea prevederilor OUG 95/2005, actualizata, privind protectia mediului. Încurajam cetatenii Resitei sa ne sesizeze, în continuare, pentru ca împreuna sa stopam astfel de practici”, a anuntat Primaria Resita.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar