Garda Forestieră și Poliția, în căutare de… uscături

 

În prima parte a acestei luni, comisarii Gărzii Forestiere Timișoara împreună cu polițiști de la Combaterea Delictelor Silvice au confiscat 148 de metri cubi de material lemnos, în cadrul unor acțiuni de control organizate pe raza județelor Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

 

„În perioada 1-12 noiembrie 2021, reprezentanți ai Inspectoratelor de Poliție Județene – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au efectuat verificări pe raza județelor Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate un număr de 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 179.000 lei și confiscarea unui volum total de 148,377 mc material lemnos, din care 97,63 mc fizic și 50,75 mc valoric, însumând 8.160 lei.”, informează Garda Forestieră Timișoara.

 

Totodată, ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea unui mijloc de transport care fusese folosit pentru transportarea materialului lemnos fără proveniență legală. De asemenea, a fost înștiințată Comisia de atestare pentru activitatea de exploatare forestieră în vederea retragerii certificatelor de atestare pentru doi operatori economici. Reprezentanții Gărzii Forestiere au evitat să precizeze despre care agenți economici este vorba.

 

Sursă foto: Garda Forestieră Timișoara 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite