Hai la teatru… online! Începând din seara asta!

Începând din această seară, sunteți invitați la TEATRU ONLINE! Sau la „teatru… de acasă”, cum spun în invitație actorii Teatrului Național din Timișoara.

„Începând de azi vă dăm întâlnire la dumneavoastră acasă! De astăzi, 25 martie, vă invităm să transformați fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri și duminică de la ora 20.00”, este invitația lansată de Teatrul Național din Timișoara.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara din 25 martie, ora 20.00, până vineri, 1 mai 2020. Spectacolele pot fi accesate de pe site-ul www.tntimisoara.com , precum și de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter ale Teatrului Național din Timișoara.

Seria online „Întâlniri la voi acasă” va începe cu unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Național, SUNT O BABĂ COMUNISTĂ, pe un scenariu de Călin Ciobotari, după romanul lui Dan Lungu. Alături de cei doi protagoniști interpretați de  Claudia Ieremia și Ion Rizea, din distribuție fac parte Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc. Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia – de Inocențiu Ieremia, coregrafia – de Victoria Bucun. Conceptul video, de Andrei Cozlac, iar cel sonor, de Sebastian Hamburger.

TNTm ne oferă azi înregistrarea premierei spectacolului din 3 noiembrie 2019, evenimentul care a deschis FEST – FDR2019. La finalul spectacolului, puteți urmări și discuția dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul, și publicul din seara respectivă.

Sursă foto: Adrian Pîclișan / TNTm

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite