Hoți de capace de canalizare, prinși de Poliția Locală Reșița

 

Într-o singură noapte, de pe străzile din Reșița au dispărut mai multe capace și grilaje metalice de canalizare pluvială. Hoții au apucat să se bucure de „reușita” lor o singură zi!

 

Primăria Reșița anunța ieri după-amiază că, în noaptea de miercuri spre joi (31 august/1 septembrie), s-au furat cinci grilaje de canalizare pluvială de pe strada Crișan. A fost pusă la bătaie și o recompensă financiară celor ce oferă informații care să ducă la identificarea infractorilor. În cele din urmă, hoții au fost prinși de polițiștii locali. Aceștia au constatat că infractorii, doi la număr, furaseră în acea noapte chiar mai multe capace metalice, nu doar cele cinci care lipseau pe strada din spatele Casei de Cultură din Reșița!

 

 

Anunțul privind identificarea infractorilor și predarea acestora pe mâna Poliției municipale a fost făcut astăzi, 2 septembrie, de Primăria Reșița: „În 1 septembrie 2022 pe la orele 00.30, D. T. în vârstă de 52 ani și V. S. I., 39 ani, ambii din Reșița, au sustras și distrus 9 capace metalice din sistemul de canalizare al orașului, în vederea comercializării lor ca fier vechi. Colegii de la Poliția Locală Reșița au reușit identificarea acestora prin mijloace specifice, cei doi fiind predați Poliției Municipiului Reșița pentru luarea mărurilor legale”.

 

Cel mai probabil, banii promiși ca recompensă vor rămâne în conturile Primăriei Reșița, polițiștii locali nefăcându-și decât datoria.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite