Incendiu într-un bloc din Anina. Un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon

 

Incendiul a avut loc aseară, într-un apartament situat la parterul unui bloc din orașul Anina. Deocamdată nu a fost stabilită cauza care a dus la izbucnirea acestuia.

 

În apartamentul în care a izbucnit incendiul se afla un bărbat de 61 de ani. Acesta a fost evacuat și preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care l-a transportat la Centrul de Permanență Anina. Bărbatul nu a mai putut fi, însă, salvat. La fața locului au intervenit pompierii militari și angajați ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Anina, care au lichidat incendiul.

 

„A fost declarat decesul bărbatului de 61 de ani, posibil din cauza intoxicației cu monoxid de carbon. Din incendiu nu au rezultat alte persoane rănite, majoritatea locatarilor au ieșit din imobil până la sosirea forțelor de intervenție, iar o parte au fost evacuați de pompieri, cu sprijinul polițiștilor”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite