Suntem prezenți și pe

Joc cu idei

..luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă…

Publicat cu

pe

Cel mai rău e când mergi la un bâlci unde în același timp pe două butoaie e comedie. Unde să fii atent prima dată?

Nu caut subiecte de bălăcăreală, pentru că sunt la alegere. De ceva vreme „amazoancele” social democrate au scos pumnalele și deși e puțin anormal, ele sunt cele ce se ocupă de (sin)uciderea „samurailor” din partid.

Pentru că e un partid cu o largă respirație democratică prima dată cel găsit ghilti, e întrebat: – Vrei seppuku sau harachiri? În fond e puțin cam fără sens întrebarea, pentru că dacă CSex-ul a hotărât, e clar că tot la cuțit ajungi, nu mai contează cum. Pe scena mare prima duamnă prim ministru, supranumită „duamna de fier vechi”, pentru a nu fi confuzată cu Margaret Thatcher, nu prea mai are pe cine trage-n brișcă, mai ales de când a auzit că Oprișan e propria lui mamă. Ori între mame nu există mazileală.

Am încercat să realizez cât de greu i-a fost omului să-și schimbe singur scutecele, ba să-și mai și dea singur să sugă de la o singură țâță. Pe la noi la munte-n Banat însă sinuciderile sunt în toi, nu mai contează dacă în loc de pumnal e briciul bărbierului, gâtul de sticlă, sau pur și simplu degetul ce te scoate din partid. Important e să curgă sângele trădătorilor, criticilor, cârcotașilor și celor care nu sunt proști. Nu merge cu scuze, căință și nisip în cap.

Principiul e simplu: le numărăm după ce le tăiem și dacă cumva dă bine numărătoarea facem o conversație la radio de stat, moderatorul e cu noi și am scos-o la mal(l) cu o atenție.

Și uite așa pohta amazoanei locale devine lege și pașaport cu viză de rezidență de la dracu la tac-su. De la stânga mai la Ponta. Nasolul situației e că printre (sin)uciși sunt și persoane rămase cu pietrișu-n fața viloiului, cu planurile întrerupte, ce vor fi obligate să pună mâna

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC