..luptă şi dă-i, şi dă-i şi luptă…

Cel mai rău e când mergi la un bâlci unde în același timp pe două butoaie e comedie. Unde să fii atent prima dată?

Nu caut subiecte de bălăcăreală, pentru că sunt la alegere. De ceva vreme „amazoancele” social democrate au scos pumnalele și deși e puțin anormal, ele sunt cele ce se ocupă de (sin)uciderea „samurailor” din partid.

Pentru că e un partid cu o largă respirație democratică prima dată cel găsit ghilti, e întrebat: – Vrei seppuku sau harachiri? În fond e puțin cam fără sens întrebarea, pentru că dacă CSex-ul a hotărât, e clar că tot la cuțit ajungi, nu mai contează cum. Pe scena mare prima duamnă prim ministru, supranumită „duamna de fier vechi”, pentru a nu fi confuzată cu Margaret Thatcher, nu prea mai are pe cine trage-n brișcă, mai ales de când a auzit că Oprișan e propria lui mamă. Ori între mame nu există mazileală.

Am încercat să realizez cât de greu i-a fost omului să-și schimbe singur scutecele, ba să-și mai și dea singur să sugă de la o singură țâță. Pe la noi la munte-n Banat însă sinuciderile sunt în toi, nu mai contează dacă în loc de pumnal e briciul bărbierului, gâtul de sticlă, sau pur și simplu degetul ce te scoate din partid. Important e să curgă sângele trădătorilor, criticilor, cârcotașilor și celor care nu sunt proști. Nu merge cu scuze, căință și nisip în cap.

Principiul e simplu: le numărăm după ce le tăiem și dacă cumva dă bine numărătoarea facem o conversație la radio de stat, moderatorul e cu noi și am scos-o la mal(l) cu o atenție.

Și uite așa pohta amazoanei locale devine lege și pașaport cu viză de rezidență de la dracu la tac-su. De la stânga mai la Ponta. Nasolul situației e că printre (sin)uciși sunt și persoane rămase cu pietrișu-n fața viloiului, cu planurile întrerupte, ce vor fi obligate să pună mâna

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available