Oprire de apă în Govândari. UPDATE: A fost sistată furnizarea apei și pe strada Bârzăviței

 

În vederea conectării la rețeaua nouă de distribuție a apei de pe strada Tineretului din Reșița, Aquacaraș a sistat furnizarea apei în zonă până la ora 16.00. 

 

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Progresului, Aleea Dacia nr.1, Daliilor și Tineretului. Lucrarea este executată de către personalul SC Aquacaraș SA.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de această oprire. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, transmite Aquacaraș.

 

UPDATE – ora 14.10

 

Din cauza unei avarii, Aquacaraș a oprit în urmă cu câteva minute furnizarea apei și pe strada Bârzăviței din municipiu. „În urma lucrărilor efectuate de SC PORR Construct SRL s-a produs o avarie provocată involuntar, la conducta principală pe str. Bârzăviței, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 15.03.2023, de la ora 14:00-18:00. Vor fi afectaţi consumatorii de pe str. Bârzăviței”, anunță Aquacaraș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite