Suntem prezenți și pe

Actualitate

Opt mii de doze de vaccin anti-COVID administrate în Caraș-Severin

Publicat cu

în

Până astăzi, de la debutul campaniei de vaccinare, în Caraș-Severin au fost administrate 8264 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2, informează Direcția de Sănătate Publică a județului.

În ultimele 24 de ore, potrivit DSP Caraș-Severin, în cadrul etapei a doua de vaccinare împotriva COVID-19, la nivelul județului s-au administrat 288 vaccinuri, astfel: la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș – 84, la Spitalul Orășenesc Oravița – 132, la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă – 6, la Sala de Sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța” Reșița – 66. „Nu au fost reacții adverse severe”, precizează dr. Mircea Borcău, medic primar epidemiolog, șef de departament în cadrul DSP Caraș-Severin.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, în județ s-au primit 9376 de doze de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 și s-au administrat 8264, după cum urmează: 1492 la Spitalul Județean de Urgență Reșița, 2824 la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, 2143 la spitalul din Oravița, 190 la spitalul din Oțelu Roșu, 1093 la spitalul din Moldova Nouă, 522 la Liceul „Sabin Păuța” din Reșița.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 informează că azi ar urma să ajungă în România a șaptea tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech, care constă în 163.800 de doze. Dintre acestea, 19.890 sunt alocate Centrului Regional de Distribuție Timișoara.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate5 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile6 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate7 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate9 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație10 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate14 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate17 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică18 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite