„Pentru noi un vis, pentru alții o normalitate!”

 

Sunt cuvintele primarului Alexandru Sporea, acum, după ce a găsit finanțare pentru un obiectiv de investiții mult visat de cetățenii din Forotic.

 

A fost nevoie ca în fruntea comunei Forotic să fie ales un tânăr vizionar și dedicat concetățenilor săi pentru ca problemele cu care se confruntă această comunitate să-și găsească rezolvare, pas cu pas. Cel mai recent exemplu a venit zilele trecute, când Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a făcut cunoscute obiectivele de investiții ce vor fi finanțate prin Programul „Anghel Saligny”, în perioada 2022-2028. Foroticul are alocată o sumă semnificativă, 22 de milioane de lei, pentru finanțarea unui proiect depus în premieră la nivel central de administrația comunei.

 

Anunțând pe pagina sa de Facebook că Foroticul a primit finanțare pentru proiectul de investiții ÎNFIINȚARE REȚEA DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ, „proiect depus pentru prima dată de către administrația locală din Forotic”, primarul Alexandru Sporea amintește că acesta „a fost de la început unul dintre obiectivele mele principale”. Însă recunoaște că „până vom ajunge la normalitatea zilelor în care trăim, mai avem mult de muncă”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available