Persoanele aflate în dificultate beneficiază de sprijin financiar din partea Primăriei Reșița

Persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari, în vârstă de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă, precum și persoanele/familiile fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale, beneficiază, conform Ordonanței de urgență nr. 115/2020, de sprijin financiar în contextul pandemiei COVID-19.

În perioada 4-7 august 2020, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Reșița întocmește listele cu persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (704 lei), în vârstă de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă, cu domiciliul în Reșița, privind măsurile pentru sprijinirea categoriilor de persoane care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale electronice, acordate din fonduri externe nerambursabile.

Conform Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, solicitările vor fi preluate la numărul de telefon 0355/080242.

Programul pentru preluarea solicitărilor venite din partea persoanelor eligibile este:
Marți, Miercuri, Joi – 08:00 – 15:00;
Vineri – 08:00 – 12:00.

Sursă foto: FB Asistență Socială Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite