Post de consilier județean vacantat. Avantaj PSD!

 

Ionela Kovacs (ALDE) și-a dat demisia din funcția de consilier județean, locul acesteia urmând a fi luat în forul deliberativ al județului Caraș-Severin, cel mai probabil, de către un pesedist.

 

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a anunțat ieri, în plenul CJ, că Ionela Kovacs și-a prezentat demisia. „Din punctul meu de vedere, trebuia să-și dea demisia de-acum doi ani, de când a început să lipsească de la ședințe. Dacă ești consilier județean, ai niște obligații, trebuie să și vii la ședințe. Demisia aceasta cred că e un gest normal, moral. O felicit pe doamna Kovacs pentru această decizie”, a spus Romeo Dunca.

 

Consilierii județeni, în consecință, au adoptat ieri proiectul de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier județean al Ionelei Kovacs și vacantarea unui post de consilier județean. ALDE rămâne astfel fără reprezentant în CJ, pe lista de candidați ai Alianței Pro Caraș-Severin de la alegerile locale din 2020 figurând un singur membru ALDE. Următorul pe listă este un pesedist: Gheorghe Stoichescu (foto). Dacă își va da acordul și va primi girul partidului, acesta ar urma să preia mandatul vacantat prin demisia Ionelei Kovacs, al cărei loc de muncă (la Societatea Națională Nuclearelectrica) aflat la mare distanță de Reșița a făcut-o să aibă cele mai multe absențe la ședințele aleșilor județeni din Caraș-Severin.

 

Gheorghe Stoichescu, medic stomatolog în Teregova, a fost din iunie 2019 până în ianuarie 2020 președinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available