Preot militar din Caraș-Severin, premiat de Patriarhul Daniel

Preotul militar Nicolae Petrișor, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a fost premiat pentru merite deosebite în promovarea și susținerea valorilor creștine, a familiei și a filantropiei, de către patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

 

„Patriarhia Română și-a arătat susținerea și dragostea față de preoții militari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a înmânat din partea Părintelui Patriarh Daniel diploma omagială «2020 – Anul omagial al pastorației părinților și copiilor» și «Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români», preotului militar Petrișor Nicolae în semn de prețuire și recunoștință pentru merite deosebite în promovarea și susținerea valorilor creștine, a familiei și a filantropiei”, a anunțat Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

 

Preotul militar Nicolae Petrișor este slujitorul bisericii din incinta Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin și este încadrat în structura inspectoratului, învestit cu dreptul de a oficia acte de cult şi de a transmite învăţătura moștenită jandarmilor cărășeni pe care îi păstorește, precizează reprezentanții IJJ Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite