Primăria Reșița lansează provocarea „Eco Christmas Tree”. Concurs de brăduți ecologici cu premii atractive pentru copii

 

La Reșița, Moș Crăciun va fi întâmpinat cu… brăduți ecologici confecționați din materiale reciclabile de către elevii din ciclul primar și gimnazial care vor participa la concursul „Eco Christmas Tree”, organizat și anul acesta de Primăria municipiului.

 

Înscrierile la ediția de anul acesta a concursului de creație „Eco Christmas Tree” încep astăzi, 3 decembrie, și durează până pe 16 decembrie la miezul nopții. În acest interval, copiii cu vârste între 6 și 14 ani care doresc să intre în competiția brăduților ecologici vor trebui să construiască un brad din materiale reciclabile, se vor poza cu acesta și vor trimite poza sau pozele pe adresa de email ecochristmastree.resita@gmail.com. Pozele vor fi postate pe pagina de facebook a Primăriei Reșița, iar câștigătorii vor fi selectați în funcție de numărul de like-uri primit.

 

Cu ajutorul sponsorilor, organizatorii au pregătit pentru câștigători premii atractive. Astfel, Primăria Municipiului Reșița va acorda trei premii: Locul 1 – un laptop; Locul 2 – o consolă PlayStation 4; Locul 3 – o tabletă. De asemenea, vor fi cinci premii speciale oferite de sponsori: un telefon – oferit de Fabrica de gogoși; o masă festivă în familie – oferită de restaurantul Moft și trei seturi care conțin câte un rucsac și un mouse pentru gaming – oferite de Centrul de Calculatoare. De asemenea, toți participanții vor primi câte un pachet plin de dulciuri din partea lui Moș Crăciun.

 

„Anul acesta ne adresăm copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Tema concursului este una ecologică, vorbește despre grija pentru natura care ne înconjoară, iar pentru că suntem în pragul celor mai frumoase sărbători de peste an, Bradul de Crăciun este cel mai potrivit subiect, nu-i așa?! Invităm toți copiii reșițeni să meșterească fiecare cel mai frumos brad din materiale ecologice (reciclabile)”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Concursul se va desfășura după următoarea structură:

 

3 decembrie-16 decembrie (până la miezul nopții) – fiecare participant cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani va confecționa un brad ecologic, se va fotografia lângă acesta și va trimite o poză clară, precum și detaliile suplimentare necesare (nume/prenume, adresă, număr de telefon și materialele utilizate) la adresa de email: ecochristmastree.resita@gmail.com. Prin transmiterea pozelor, participanții își dau consimțământul ca acestea să fie publicate pe pagina de facebook a Primăriei Reșița;

 

17 decembrie – toate pozele înscrise în concurs vor fi postate pe pagina de facebook a Primăriei Reșița;

 

17 decembrie-22 decembrie (ora 00.00) – perioada în care fotografiile pot fi distribuite și apreciate de către locuitorii Reșiței;

 

23 decembrie – se anunță câștigătorii: aceștia vor fi selectați în funcție de numărul de aprecieri primite;

 

24 decembrie – câștigătorii primesc premiile acasă.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite