România învinge Ucraina, iar Hurduzeu o dă în bară!

 

România a obținut o victorie categorică, astăzi, la Euro 2024, 3-0 cu Ucraina, și președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, se lipește de acest rezultat făcând o analogie cu scorul de la alegerile din 9 iunie.

 

„România 3 – Ucraina 0. Victorie. Se adeveresc lucrurile pe care le spun de mai bine de jumătate de an: echipa e cea mai importantă şi cei care se organizează mai bine câştigă.”, scrie Silviu Hurduzeu pe pagina sa de Facebook.

 

Și mai că i-am da dreptate lui Hurduzeu dacă chiar așa s-a întâmplat și la alegerile din Caraș-Severin, de pe 9 iunie. E-adevărat că „echipa e cea mai importantă şi cei care se organizează mai bine câştigă”. Doar că, spre deosebire de echipa națională de fotbal, pentru a putea câștiga, echipa PSD din Caraș-Severin a apelat la jucători din echipa adversă. A dat bani ilegal (o spune Tribunalul Caraș-Severin, AICI) comunelor conduse de primarii liberali pe care avea apoi să îi transfere. Și a mers pe blat până și cu căpitanul echipei PNL Caraș-Severin. Dar asupra acestui ultim subiect vom reveni, pentru că o asemenea mișelie nu poate fi trecută cu vederea. (IUDArmenișanu)

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available