Suntem prezenți și pe

Actualitate

Rosso-nerii au un nou antrenor

Publicat cu

pe

Începând de astăzi, 10 noiembrie, Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei din Valea Domanului.

CSM Reșița a încheiat colaborarea cu Leontin Doană. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții clubului pe pagina de Facebook a rosso-neriilor. Deși a avut o evoluție care promitea multe la începutul acestui sezon, atunci când CSM Reșița a reușit în ultima etapă să promoveze în Liga a II-a, rezultatele nefavorabile din ultimele etape au dus cel mai probabil la această schimbare.

Dorinel Munteanu (n. 25 iunie 1968, Grădinari, Caraș-Severin), cunoscut și ca Munti, Neamțul sau Furnica, este un fost jucător român de fotbal din generația de aur. Ca antrenor a trecut pe la echipe precum CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua București, Otelul Galați, Dinamo București, Kuban Krasnodar.

Rosso-nerrii nu au uitat însă faptul că Leontin Doană a reușit să promoveze echipa din Liga a IV-a în Liga a II-a: „Mulțumim Leo Doană pentru tot ce ai făcut la echipă și mult succes mai departe!”, au scris reprezentanții clubului pe pagina oficială de Facebook.

CSM Reşiţa va juca miercuri, 13 noiembrie, de la ora 14:00, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, în etapa a 17-a a Ligii 2, intermediară.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC