Suntem prezenți și pe

Actualitate

Rosso-nerii au un nou antrenor

Publicat cu

în

Începând de astăzi, 10 noiembrie, Dorinel Munteanu este noul antrenor al echipei din Valea Domanului.

CSM Reșița a încheiat colaborarea cu Leontin Doană. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții clubului pe pagina de Facebook a rosso-neriilor. Deși a avut o evoluție care promitea multe la începutul acestui sezon, atunci când CSM Reșița a reușit în ultima etapă să promoveze în Liga a II-a, rezultatele nefavorabile din ultimele etape au dus cel mai probabil la această schimbare.

Dorinel Munteanu (n. 25 iunie 1968, Grădinari, Caraș-Severin), cunoscut și ca Munti, Neamțul sau Furnica, este un fost jucător român de fotbal din generația de aur. Ca antrenor a trecut pe la echipe precum CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua București, Otelul Galați, Dinamo București, Kuban Krasnodar.

Rosso-nerrii nu au uitat însă faptul că Leontin Doană a reușit să promoveze echipa din Liga a IV-a în Liga a II-a: „Mulțumim Leo Doană pentru tot ce ai făcut la echipă și mult succes mai departe!”, au scris reprezentanții clubului pe pagina oficială de Facebook.

CSM Reşiţa va juca miercuri, 13 noiembrie, de la ora 14:00, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, în etapa a 17-a a Ligii 2, intermediară.

Facebook Comments

Cele mai citite