Și-a luat viața la 19 ani…

 

Un tânăr a fost găsit spânzurat de creanga unui copac într-o pădure de pe raza comunei cărășene Păltiniș.

 

Un localnic a sesizat poliția, duminică, 29 octombrie, că în apropiere de strada principală din Păltiniș, în zona numită „În Munteni”, s-ar afla cadavrul unui bărbat.  Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la locul indicat și au constatat că cele sesizate se confirmă, „cadavrul tânărului fiind găsit la aproximativ 30 de metri de strada principală, în zona denumită popular «În Munteni». Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un tânăr de 19 ani din localitatea Păltiniș”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

În urma examinării sumare a cadavrului, spun polițiștii, nu au fost identificate urme vizibile de violență, cu excepția urmelor de spânzurare din jurul gâtului. Primele indicii, așadar, ar indica faptul că este vorba de un act sinucigaș.

 

„Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Caransebeș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au condus la acest eveniment“, mai precizează reprezentanții IPJ.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite