Șocant?! BMW-uri negre interzise-n România

 

Necaz mare pe capul unui proprietar de BMW, după ce abia-și cumpărase mașina – un bolid la 20 de ani, aflat deci la prima tinerețe.

 

A dat o căruță de bani pe BMW, sau o căruță, n-am înțeles exact. Problema e că, la primul control în trafic, omul nostru a nimerit un polițist care n-a avut altă treabă decât să verifice actele mașinii. Ce a urmat aflăm tocmai de la șoferul forțat să devină pieton.

 

Iată S.O.S.-ul lansat de acesta pe un grup de facebook al comunității de beemviști abuzați de polițiști: „Mi-a reținut poliția certificatul mașini când abea am cumpărat mașina din cauza la culoare e VERDE în certificat și ia era NEGRU MAT. Păreri????”

 

Zecile de răspunsuri primite de la confrații săi l-au băgat însă pe om și mai tare în ceață. De la „Păreri de rău!” sau „Asta e buba lor, toate bmw-urile au problema asta, poți merge fără, nu pățești nimic!”, până la „Așa este toți polițiștii… greu de cap!”, niciun răspuns nu i-a oferit și o soluție la problema lui. Dacă îl poate ajuta cineva, să lase un comentariu la textul ăsta. Promitem să i-l transmitem. Și poate facem o rubrică specială de soluții pentru astfel de ghinioniști, care sigur nu-s puțini. Căci iote ce-i răspunde un alt beemvist: „Și mie mi-a reținut poliția certificatul mașini când abea am cumpărat din cauză că bișnițaru mia spus că ia era Beemwe negru iar în certificat scriea Tico roz fumuriu. Păreri????” (Socares Prala)

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite