Avocatul Poporului a anuntat programul audientelor la Resita, pentru luna iulie

Vineri, 04 Iulie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Avocatul Poporului a anuntat programul audientelor la Resita, pentru luna iulie resita.ro - Avocatul Poporului a anuntat programul audientelor la Resita, pentru luna iulie FOTO: resita.ro

Biroul Teritorial Timisoara al Institutiei Avocatului Poporului, a anuntat ca a fost stabilit programul audientelor pentru luna in curs.

Printre orasele care vor beneficia de aceste audiente, se numara si orasul de pe Barzava. La Resita, audientele au fost programate in data de 14 iulie, intre orele 10 si 16. Intalnirea cu publicul are loc la sediul Politiei Locale, situat pe strada Bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 39. Cetatenii care nu ajung la aceasta intalnire, trebuie sa stie ca se pot adresa in continuare si la sediul Biroului Teritorial din Timisoara al Avocatului Poporului, aflat pe Bd. Revolutiei din 1989, nr. 17, zilnic, intre orele 9 si 16. Pentru informatii suplimentare, puteti apela numarul de telefon 0256-220.321. Va puteti adresa Avocatului Poporului cu probleme legate de acte administrative emise de autoritatile publice locale, sau fapte ale functionarilor prin care v-au fost incalcate drepturile si libertatile, pentru emiterea intarziata a actelor, sau pentru tacerea administratiei publice. Spre exemplu, va puteti adresa institutiei referitor la problemele de fond funciar nerezolvate de primarii, intarzierea calcularii pensie, conflicte de munca, incalcari ale drepturilor de munca de catre angajatori, copiii abandonati in spitale etc.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar