Pompierii s-au alaturat campaniei nationale de solidaritate sociala „Salvatorii doneaza viata”

Duminică, 30 Octombrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Pompierii s-au alaturat campaniei nationale de solidaritate sociala „Salvatorii doneaza viata” resita.ro -Pompierii s-au alaturat campaniei nationale de solidaritate sociala „Salvatorii doneaza viata”

Pompierii caraseni demonstreaza inca odata ca sunt dispusi sa salveze vieti si atunci cand nu se afla in timpul serviciului si nu sunt chemati pentru a interveni la incendii sau calamitati naturale.

Mai multi angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin au donat sange in cadrul unei campanii desfasurate la nivel national. ”In semn de solidaritate cu semenii aflati in suferinta, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta sustine campania nationala de solidaritate sociala, denumita „Salvatorii doneaza pentru viata”. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Semenic” s-au mobilizat si de aceasta data pentru a veni in sprijinul semenilor nostri care au nevoie de ajutor si s-au prezentat la Centrul de Transfuzie din Resita pentru a dona sange. In contextul lipsei de sange cu care se confrunta adeseori spitalele din tara, ii invitam pe toti cetatenii din judetul nostru, care doresc sa se implice, sa se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sange”, a anuntat intr-un comunicat de presa ISU Caras-Severin. Nu este prima data cand pompierii caraseni doneaza sange, astfel de actiuni desfasurandu-se si in anii trecuti.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

1°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 96%

Vant: 6.44 km/h

  • 24 Nov 2017

    Mostly Cloudy 11°C 3°C

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 10°C 6°C

Curs Valutar

Rieker