Pompierii caraseni ingrijorati! Creste numarul incendiilor provocate de cosurile de fum necuratate

Marți, 10 Ianuarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Creste numarul incendiilor provocate de cosurile de fum necuratate resita.ro -Creste numarul incendiilor provocate de cosurile de fum necuratate

Pompierii din Caras-Severin sunt ingrijorati dupa ce in ultimele ore au fost solicitati sa intervina la mai multe incendii, pe raza judetului.

 

Echipele de salvare au intervenit in mai multe localitati dupa ce cosurile de fum s-au transformat in torte si, in unele cazuri, au distrus bunuri si au pus in pericol zeci de locuinte. ”Pompierii subunitatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Semenic” al judetului Caras-Severin au intervenit la mai multe solicitari privind incendii provocate de cosurile de fum necuratate sau neprotejate termic corespunzator. Apeluri privind incendii la cosurile de fum au fost primite si de la Sacu si Maru, dar si Moldova Noua si Bozovici. Din fericire, în cazul ultimelor doua evenimente s-a realizat lichidarea de catre echipajele de pompieri înainte de a se produce pagube materiale semnificative.”, a anuntat ISU Caras-Severin. Pompierii fac apel la proprietarii de imobile sa curete cat mai des cosurile de fum si sa nu depoziteze langa ele materiale inflamabile.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar