(VIDEO) Amenda de 1500 de lei. Politia Locala Resita a inceput razboiul impotriva celor care arunca deseurile la marginea orasului

Vineri, 24 Martie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)

Politistii locali au inceput sa aplice amenzi consistente persoanelor care transforma malurile Barzavei si alte zone din oras in gropi de gunoi clandestine.

Odata cu incalzirea vremii tone de gunoaie au fost aruncate la marginea Resitei, insa lucrurile se vor schimba curand pentru ca politistii locali au intetit supravegherea mai multor zone din oras. Primaria Resita a anuntat ca oamenii legii au aplicat amenzi si au dat exemplul unei tinere din municipiu care a primit 1500 de lei amenda dupa ce masina inmatriculata pe numele ei a fost fotografiata in timp ce din ea se descarca moloz. ”În urma sesizarilor venite de la cetateni, în data de 22 martie 2017, politistii locali din cadrul Biroului Siguranta Rutiera si Control Trafic al Directiei Politia Locala a municipiului Resita au identificat un autovehicul din care se descarcau materiale rezultate din activitati de demolare, pe un teren viran situat la intersectia str. Valiugului cu str. Scorusului din municipiul Resita. O femeie de 28 de ani cu domiciliul în municipiul Resita, proprietara autovehiculului, a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 1.500 lei pentru încalcarea prevederilor din H.C.L. nr.69/2014 privind  stabilirea unor masuri necesare pentru buna gospodarire a municipiului Resita”, a anuntat Primaria Resita.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

6°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 81%

Vant: 6.44 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 5°C

  • 26 Nov 2017

    Showers 11°C 5°C

Curs Valutar

Rieker