Kuhntop
Inchide

Sute de flyere si sfaturi. Jandarmii profita de competitiile in natura pentru a-si promova campaniile de informare

Luni, 19 Iunie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro  Jandarmii profita de competitiile in natura pentru a-si promova campaniile de informare resita .ro Jandarmii profita de competitiile in natura pentru a-si promova campaniile de informare

Jandarmii caraseni nu doar asigura ordinea si linistea publica la evenimentele din judet, ci ofera si sfaturi sutelor de turisti veniti sa ia parte la manifestarile sportive.

La sfarsitul saptamanii trecute, jandarmii din cadrul compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale împreuna cu jandarmii montani, au executat activitati preventiv-educative, cu ocazia desfasurarii competitiei sportive “Cheile Nerei Mountainbike & Trail Run Race”, din localitatea Sasca Romana. “Jandarmii caraseni au stat de vorba cu peste 150 de persoane, în scopul informarii privind legislatia în vigoare, a regulilor si a normelor care trebuie respectate pe munte, precum si a activitatilor de protejare a mediului înconjurator. Cu aceasta ocazie au fost distribuite un numar semnificativ de flyere, în care se regaseau o serie de recomandari cu privire la protejarea naturii. Aceasta campanie are ca scop sporirea sigurantei cetatenilor în zonele de agrement, precum si de sensibilizare a turistilor în ceea ce priveste necesitatea protejarii mediului înconjurator”, a anuntat  Inspectoratul de Jandarmi Judetean Caras-Severin .Jandarmii au anuntat ca astfel de actiuni vor continua si în perioada urmatoare.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

13°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 100%

Vant: 6.44 km/h

  • 22 Oct 2017

    Cloudy 16°C 7°C

  • 23 Oct 2017

    Showers 15°C 7°C

Curs Valutar

Rieker