Bani multi, conditii putine. Hotel din Statiunea Baile Herculane ramas fara certificat de clasificare

Marți, 11 Iulie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro -Hotel din Statiunea Baile Herculane ramas fara certificat de clasificare resita .ro -Hotel din Statiunea Baile Herculane ramas fara certificat de clasificare foto : facebook.com

Un hotel din Baile Herculane a fost sanctionat aspru de catre inspectorii de control din cadrul Ministerului Turismului.

Hotelul Cerna din Baile Herculane a ramas fara certificat de clasificare dupa ce Ministerul Turismului a decis retragerea lui in urma unui control, scrie caransebes.ro. Tot in urma controalelor mai multe hoteluri de pe Litoral s-au ales cu aceeasi sanctiune. “La controalele efectuate s-au constatat numeroase deficiente printre care: fatada deteriorata, mobilier uzat fizic si moral, instalatii si obiecte sanitare din baile aferente spatiilor de cazare uzate si patate, mocheta holurilor de acces catre spatiile de cazare si cea din spatiile de cazare uzata si deteriorata, saltele uzate, deteriorate si patate, tamplaria, feroneria ferestrelor si usile spatiilor de cazare, uzate. Deficientele mentionate au fost consemnate si în procesele verbale întocmite în anii anteriori, masurile dispuse initial în acestea nefiind respectate”, mai scrie caransebes.ro. Administratorii hotelului au la dispozitie 15 zile sa conteste procesul verbal de aplicare a sanctiunii.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

6°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 81%

Vant: 6.44 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 5°C

  • 26 Nov 2017

    Showers 11°C 5°C

Curs Valutar

Rieker