Dupa elevi urmeaza profesorii. Miercuri are loc proba scrisa din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învatamantul preuniversitar

Marți, 11 Iulie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro -Miercuri are loc proba scrisa din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învatamantul preuniversitar resita .ro -Miercuri are loc proba scrisa din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învatamantul preuniversitar foto : observatorph.ro

Proba scrisa din cadrul concursului national de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învatamantul preuniversitar, sesiunea 2017, se va desfasura miercuri, 12 iulie, începand cu ora 10:00.

La nivel national pentru sustinerea acestei probe s-au înscris 27.556  pentru 4930 de posturi. Cele mai multe posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban.

Pentru sustinerea probei scrise, candidatii vor fi prezenti în sala de concurs cel mai devreme la ora 8.00 si cel mai tarziu la ora 9.00, înainte de comunicarea subiectelor. Dupa primirea subiectelor, durata de redactare a lucrarilor este de 4 (patru) ore, timp ce poate fi depasit cu 1-2 ore doar în cazul candidatilor cu deficiente (în acest an s-au înscris 24). Subiectele, traducerea acestora în limbile minoritatilor nationale si baremele de evaluare pentru cele 115 discipline de concurs sunt asigurate de Centrul National de Evaluare si Examinare si vor fi publicate, dupa sustinerea probei scrise, pe site-ul subiecte2017.edu.ro. Lucrarile scrise vor fi evaluate în 11 centre organizate la nivel national.

Primele rezultate vor fi afisate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor scolare si pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestatiile se depun la sediile inspectoratelor scolare judetene în zilele de 18 iulie, dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21:00, respectiv 19 iulie, pana la ora 15:00. Rezultatele finale se afiseaza la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul dedicat în data de 25 iulie.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa în profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala în profilul postului.

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza în sedinte publice organizate de inspectoratele scolare în data de 26 iulie.

Cadrul normativ care reglementeaza organizarea si desfasurarea concursului national de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învatamantul preuniversitar, precum si programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe titularizare.edu.ro.  

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

6°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 81%

Vant: 6.44 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 5°C

  • 26 Nov 2017

    Showers 11°C 5°C

Curs Valutar

Rieker