Vacanta e mare. Excursii si distractie pentru copiii din centrele de plasament din Caras-Severin

Marți, 25 Iulie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro -Excursii si distractie pentru copiii din centrele de plasament din Caras Severin resita .ro -Excursii si distractie pentru copiii din centrele de plasament din Caras Severin foto : DGASPC Caras Severin

Mijlocul lunii iulie a fost prilej de distractie pentru copiii din centrele de plasament ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Caras-Severin.

Beneficiarii Centrului Casa Noastra Zagujeni au avut parte de doua excursii de cate o zi, ocazie cu care au vizitat cateva obiective turistice  si au socializat. Prima excursie a urmat traseul Petrosani - Manastirea Lainici din Defileul Jiului - Targu Jiu - Manastirea Tismana - Baia de Arama - Baile Herculane, si a fost asigurata de Fundatia Parohiei Catolice ”Sfantul Mihail” din Altenstad, Germania, aceeasi fundatie care a donat un microbuz la începutul lunii iulie. A doua excursie a fost asigurata de DGASPC Caras-Severin si a cuprins traseul Orsova - Manastirea Sfanta Ana - Drobeta Turnu Severin, unde au vizitat muzeul si alte obiective importante din oras. Zile pline de distractie au avut si o parte dintre beneficiarii Centrului Nera din Oravita, aflat în structura DGASPC. Aici se afla în îngrijire 21 de copii si 26 de adulti cu dizabilitati. Cei care s-au putut deplasa au participat, împreuna cu personalul centrului, la activitatile  prilejuite de Zilele Oravitei: s-au plimbat cu trenuletul si cu masinutele, au sarit pe trambulina, au mancat mici si au asistat la concertele desfasurate pe Platoul Garii. Centrul Nera din Oravita are programate în aceasta vara mai multe activitati recreative în afara localitatii: plimbari cu trenul pe ruta Oravita-Anina, plimbari cu vaporul în Clisura Dunarii si excursii la manastiri.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Sunny

21°C

Resita

Sunny

Umiditate: 62%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Oct 2017

    Sunny 22°C 6°C

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 23°C 10°C

Curs Valutar

Rieker