Absolventii pleaca in strainatate. Firmele carasene lasate cu ochii in soare la Bursa locurilor de munca de la Resita

Vineri, 20 Octombrie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro -Firmele carasene lasate cu ochii in soare la Bursa locurilor de munca de la Resita resita .ro -Firmele carasene lasate cu ochii in soare la Bursa locurilor de munca de la Resita

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

 Întalnirea dintre angajatori si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca a avut loc la Resita, la Universitatea Eftimie Murgu. Prezenti la bursa au fost 42 de  agenti economici care au oferit 81 de locuri de munca pentru absolventi. Si la aceasta editie, locurile de munca au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 18 locuri de munca, in calificarile:  economist, asistent/specialist marketing si ingineri  de diferite specializari. La bursa de vineri au fost contactati 117 agenti economici din care au acceptat invitatia 42. In total au fost oferite 81 de locuri de munca fiind prezenti 33 de candidati. O persoana a fost incadrata pe loc in timp ce alti opt candidati au fost selectati in vederea incadrarii. Persoana incadrata la bursa a ocupat un loc de munca in meseria de informatician. Atat agentii economici, cat si persoanele participante la burse au primit pliante care au continut informatii referitoare la serviciile oferite, precum si facilitatile de care pot beneficia atat somerii, cat si angajatorii, daca apeleaza la serviciile Agentiei. Locurile de munca ramase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Resita, str. Traian Lalescu nr 17, unde vor fi emise repartitii persoanelor ce întrunesc conditiile impuse de angajatori.

 

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

1°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 71%

Vant: 11.27 km/h

  • 16 Nov 2018

    Partial inorat 9°C 1°C

  • 17 Nov 2018

    Mostly Cloudy 6°C 1°C

Curs Valutar