Yam Yam

O noua campanie de colectare a deseurilor electronice si electrocasnice. Ce premii pot castiga resitenii

Luni, 13 Noiembrie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita .ro -O noua campanie de colectare a deseurilor electronice si electrocasnice Resita .ro -O noua campanie de colectare a deseurilor electronice si electrocasnice

Primaria Municipiului Resita în colaborare cu Serviciul Local de Colectare –partener- Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec organizeaza în ziua de sambata o noua campanie de colectare a Deee-urilor de la domiciliu.

Administratia locala reaminteste ca in categoria echipamentelor electrice si electronice (DEEE) intra  deseurile provenite de la:

 • Aparate de uz casnic de mari dimensiuni: frigidere, congelatoare, masini de spalat rufe, uscatoare de haine, masini de spalat vase, masini de gatit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încalzit, radiatoare electrice, alte aparate de uz casnic de mari dimensiuni utilizate pentru încalzirea camerelor, a paturilor si a scaunelor si fotoliilor, ventilatoare electrice, aparate de aer conditionat.
 • Echipamente de larg consum: aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, amplificatoare audio.
 • Aparate de uz casnic de mici dimensiuni: aspiratoare, aparate de curatat covoare, alte aparate de curatat, aparate de cusut, tricotat, fiare de calcat, aparate de prajit paine, friteuze, masini de macinat cafea, filtre de cafea, cutite electrice, aparate de tuns parul, uscatoare de par, periute de dinti, aparate de ras, aparate pentru masaj si alte aparate de îngrijire corporala, ceasuri desteptatoare, ceasuri de mana, cantare.
 • Echipamente informatice si de telecomunicatii: unitati centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale, calculatoare portabile, calculatoare mici portabile, calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, masini de scris electrice si electronice, calculatoare de buzunar si de birou, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fara fir, telefoane celulare, roboti telefonici, baterii de orice dimensiuni.
 • Unelte electrice si electronice: masini de gaurit.
 • Jucarii: trenuri electrice sau masini de cursa în miniatura, console portabile de jocuri video, jocuri video.

 Puncte provizorii colectare:

 

 1. Parc Siderurgistului,
 2. Colegiul Tehnic,
 3. Scoala Gimnaziala Nr.9,
 4. Scoala Gimnaziala Nr.2.
 5. Centrul de colectare RoRec str. Caminelor intersectie cu Al.Albastrelelor
 6. Cîlnic– La masina de colectare,
 7. Cuptoare- La masina de colectare,
 8. Terova– Caminul Cultural,
 9. Doman– In curtea fostului atelier,
 10. Moniom- La masina de colectare.

Pentru DEEE voluminoase, cetatenii sunt sfatuiti sa sune la unul din urmatoarele numere de telefon:

 • RoRec –0800444800– numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie sau -0721806266-.
 • Primaria Municipiului Resita -0255/211692- interior 173 ( de luni pana vineri) sau -0255/210258-;

Deseurile voluminoase vor fi preluate de la domiciliu–  telefoane la care se pot  anunta vor functiona de marti - sambata, între orele 9:00-15:00. Institutiile si agentii economici, la preluarea GRATUITA de la sediu primesc Procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice si electronice vechi sau defecte. Participantii la campanie vor primi bilete de tombola. Tragerea la sorti va avea loc în ziua de 20 noiembrie 2017, la sediul Primariei Resita, Sala de sedinte, ora 12.00.

 Premiile oferite în aceasta campanie sunt:

 • 1 frigider,
 • 1 cuptor cu microunde digital
 • 2 aspiratoare BAGLESS
 • 5 cafetiere
 • 4 fiare de calcat
 • 4 mixere

     Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Serviciului Gospodarie Urbana si Mediu, din cadrul Primariei Municipiului Resita la numerele de telefon 0255-210258, 0255-211692 interior 172 .

 

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

16°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 100%

Vant: 6.44 km/h

 • 21 Iun 2018

  Thunderstorms 26°C 16°C

 • 22 Iun 2018

  Scattered Thunderstorms 20°C 12°C

Curs Valutar