Trei pompieri bucuresteni aflati in misiune in Caras-Severin au intervenit primii in accidentul de la Soceni

Miercuri, 11 Aprilie 2018
Evalueaza articolul
(2 voturi)
Resita .ro -Trei pompieri bucuresteni aflati in misiune in Cars Severin au intervenit primii in accidentul de la Soceni Resita .ro -Trei pompieri bucuresteni aflati in misiune in Cars Severin au intervenit primii in accidentul de la Soceni foto : IGSU

Trei pompieri militari din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta au fost ingerii pazitori ai fetei care a fost ranita in accidentul de miercuri seara de la Soceni.

Cei trei au fost martorii accidentului si au intervenit rapid, pana la sosirea colegilor din Resita. Interventia celor trei a fost laudata de catre IGSU. “Fara sa stea pe ganduri, s-au oprit din drum si au alergat de urgenta la autoturismul implicat, unde aveau sa constate ca victima, o tanara de 25 de ani, era ramasa captiva între fiarele contorsionate ale autoturismului. Dupa evaluarea situatiei, rolurile au fost împartite: unul dintre baietii “cu uniformele curate” a anuntat dispeceratul pentru urgentarea dislocarii fortelor la fata locului, în timp ce colegii lui au asigurat protectia zonei de manevra si au eliminat potentialul pericol de explozie. Ulterior, au monitorizat functiile vitale ale fetei si au stabilizat-o, pana la sosirea la fata locului a echipajelor de descarcerare si a celor medicale. Curajul, fermitatea si devotamentul sunt trasaturi de baza care contureaza nobila meserie de pompier, iar colegii nostri reprezinta înca un exemplu care demonstreaza ca pompierii salvatori sunt eroi si în timpul liber”, au scris reprezentantii IGSU pe pagina de Facebook.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar