Politistii de la Imigrari - discutii cu angajatorii din Caras-Severin pe tema cetatenilor straini cu drept de munca

Luni, 14 Mai 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita.ro -Politistii de la Imigrari - discutii cu angajatorii din Caras-Severin pe tema cetatenilor straini cu drept de munca Resita.ro -Politistii de la Imigrari - discutii cu angajatorii din Caras-Severin pe tema cetatenilor straini cu drept de munca

Timp de o saptamana politistii Inspectoratului General pentru Imigrari vor desfasura atat in Resita, cat si in alte orase din judet mai multe intalniri cu angajatorii.

Activitatile se desfasoara in cadrul unei actiuni ce are loc la nivel national, politistii fiind insotiti de reprezentantii de la Inspectia Muncii. ”Intalnirile se vor desfasura în perioada 14 - 20 mai fiind de fapt o sesiune de informare a angajatorilor care au angajati cetateni straini sau care sunt interesati în acest demers, cu privire la conditiile în care strainii pot presta activitati lucrative pe teritoriul Romaniei, precum si drepturile si obligatiile ce le revin în calitate de angajatori. Scopul acestui demers este de a creste gradul de informare si constientizare în randul angajatorilor, persoane fizice sau juridice, cu privire la riscurile la care se expun în situatia nerespectarii prevederilor legale privind angajarea sau detasarea unui cetatean strain în Romania. Totodata, se urmareste prevenirea si combaterea muncii ilegale a cetatenilor straini pe teritoriul tarii noastre”, a anuntat Inspectoratul General pentru Imigrari. Pentru mai multe detalii privind organizarea si desfasurarea activitatii, cei interesati se vor adresa structurilor de imigrari de pe raza judetului.

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Predominant insorit

18°C

Resita

Predominant insorit

Umiditate: 56%

Vant: 6.44 km/h

  • 20 Sep 2018

    Predominant insorit 25°C 16°C

  • 21 Sep 2018

    Sunny 25°C 11°C

Curs Valutar