Elevii din Resita sunt asteptati joi la crosul olimpic

Miercuri, 06 Iunie 2018
Evalueaza articolul
(0 voturi)
Resita.ro -Elevii din Resita sunt asteptati joi la crosul olimpic Resita.ro -Elevii din Resita sunt asteptati joi la crosul olimpic

Municipiul Resita gazduieste joi, de la ora 10.00, Crosul National „Ziua Olimpica” editia a XIV-a.

Actiunea se încadreaza în seria de evenimentelor sportive desfasurate în luna olimpica si este organizata de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman în colaborare cu Academia Olimpica Romana - Filiala Caras-Severin avand ca parteneri Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin, Primaria Municipiului Resita, Universitatea Eftimie Murgu Resita si Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Caras-Severin, a anuntat Primaria Resita.

Iubitori de sport, de toate varstele, sunt asteptati la start ( peste 1.000 de participanti), pe traseul Subtraversarea  Statia Peco Mol de la intrare în Calnic – Strada Republicii – Parcul Tricolorului. Starturile vor fi diferite, pe categorii de varsta  (M-F), începand cu ora 10.00, dupa cum urmeaza:

  • Start I – clasele IX-XII-OPEN (adunarea la Statia MOL PECO Calnic- ora 9,30)
  • Start II – clasele V-VIII (adunarea la parcarea Kauffland - ora 9,30)
  • Start III– clasele II-IV (adunarea la Moto Velo - ora 9,30)

Participarea se va face individual si pot veni elevi legitimati si nelegitimati, din întreg judetul Caras-Severin. Elevii vor fi însotiti de cadre didactice din partea scolilor si vor fi echipati corespunzator pentru cros. Se va întocmi un clasament individual pentru acordarea de diplome la primii 10 clasati, pe categorii de varsta: ciclul primar, gimnazial si liceal + studenti, dar si tricouri pentru participanti. Înscrierea se va face la locurile de start cu 30 de minute înaintea startului, pe baza unui tabel nominal din partea unitatilor de învatamant.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar