Zeci de politisti din Caras-Severin vor patrula in preajma centrelor de examinare

Vineri, 08 Iunie 2018
Evalueaza articolul
(0 voturi)
Resita.ro-Zeci de politisti din Caras-Severin vor patrula in preajma centrelor de examinare Resita.ro-Zeci de politisti din Caras-Severin vor patrula in preajma centrelor de examinare

Politistii din Caras Severin se mobilizeaza la inceputul saptamanii viitoare in toate localitatile din judet unde au fost infiintate centre in care se desfasoara Examenul de Evaluare Nationala.

Conducerea inspectoratului doreste sa se asigure ca examenul elevilor de clasa a VIII-a se va desfasura in cele mai bune conditii, astfel ca in misiuni vor fi angrenati politisti din cadrul structurilor de ordine publica si politie rutiera. Reprezentantii IPJ Caras Severin sustin ca oamenii legii vor fi prezenti în strada, în vederea asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica în incinta si în zona adiacenta unitatilor de învatamant preuniversitar unde va avea loc Examenul de Evaluare Nationala. Examenul va debuta luni, 11 iunie, cu proba scrisa la Limba si Literatura Romana. Echipajele de politie vor fi prezente în zona centrelor de examinare, fiecare unitate de învatamant fiind inclusa în itinerariile de patrulare auto si pedestre ale politiei. Misiunea politistilor va fi aceea de mentinere a ordinii publice în proximitatea sediilor centrelor de examinare, a centrelor unde vor fi constituite comisii/subcomisii de evaluare a lucrarilor si de solutionare a contestatiilor, precum si pe timpul transportului lucrarilor de la centrele de examen la centrele zonale de evaluare, respectiv de la centrele zonale de evaluare la centrele de contestatii si retur.

           

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar