Interventie dificila a pompierilor din Resita la Valiug

Marți, 12 Iunie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita.ro -Interventie dificila a pompierilor din Resita la Valiug Resita.ro -Interventie dificila a pompierilor din Resita la Valiug

Doua echipaje cu doua autospeciale de stingere s-au deplasat de urgenta în Valiug in noaptea de luni spre marti dupa ce un localnic a anuntat ca ardea podul unei case.

Conform ISU Caras-Severin, prima interventie a fost asigurata de SVSU Valiug, care pana la sosirea fortelor profesioniste au reusit localizarea incendiului. “Focul se manifesta violent, cu flacara si exista pericolul propagarii la întreaga casa si la anexele învecinate. Interventia a fost îngreunata de fumul dens si înecacios degajat de materialele depozitate în podul casei, dar si de faptul ca acoperisul de tabla al casei a trebuit consolidat înainte de începerea operatiunilor de stingere. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, iar pentru limitarea pagubelor au fost evacuate toate bunurile din casa. Au ars aproximativ 3m cubi de lemn, materiale textile, 2 suluri de vata minerala si mobilier si au fost afectate de incendiu tavanele din dormitor si hol“, a declarat pentru Resita.ro plt.maj. Tocmelea Magdalena, purtator de cuvant in cadrul ISU Caras-Severin. În urma acestui incendiu, izbucnit, se pare, din cauza unui scurtcircuit electric, s-au înregistrat pagube în valoare estimata la 10.000 lei, dar au fost salvate bunuri în valoare de aproximativ 170.000 lei. 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar