Judetul Caras-Severin ultimul la examenul de titularizare

Marți, 17 Iulie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita.ro -Judetul Caras-Severin ultimul la examenul de titularizare Resita.ro -Judetul Caras-Severin ultimul la examenul de titularizare

Au fost facute publice rezultatele la proba scrisa a concursului de titularizare.

Judetul Caras-Severin a reusit contraperformanta de a se clasa pe ultimul loc pe tara in ceea ce priveste cel mai scazut procent de note, peste 7, 30,04% dintre candidati reusind sa treaca acest test.

Contestatiile se înregistreaza la sediile inspectoratelor scolare judetene în zilele de 17 iulie, dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21:00, respectiv 18 iulie, pana la ora 15:00. Rezultatele finale se afiseaza la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul titularizare.edu.ro în data de 24 iulie.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa în profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala în profilul postului.

Repartizarea candidatilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza în sedinte publice organizate de inspectoratele scolare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învatamantul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul national si au obtinut minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa în profilul postului, cu pastrarea statutului de cadru didactic titular.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar