22 de strazi din Resita nu vor avea gaz in cursul zilei de joi

Miercuri, 01 August 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita.ro -22 de strazi din Resita nu vor avea gaz in cursul zilei de joi Resita.ro -22 de strazi din Resita nu vor avea gaz in cursul zilei de joi

Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat joi, 2 august, pe 22 de strazi din municipiul Resita.

Pentru efectuarea unor lucrari specifice la sistemul de distributie a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, 2 august a.c., începand cu ora 09.00, pe strazile: Golului, Bega, Horea, Pacii, G. A. Petculescu, Crisan, Closca, Independentei, Romanilor, Colonia Oltului, Victoriei, Aviatorilor, Gavril Musicescu, Sefan cel Mare, Otelului, Timis, Mihai Viteazul, Somesului, Traian Lalescu, Piata 1 Decembrie si Piata Aries.

“Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil începand cu ora 17:00. Compania solicita consumatorilor sa închida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora, timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie)”, au anuntat reprezentantii Delgaz Grid.

Compania regreta disconfortul creat prin întreruperea distributiei gazelor naturale si multumeste consumatorilor pentru întelegerea si sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrari.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar