Spectacol SF la Reșița. Publicul va putea vedea săptămâna viitoare cum va arăta orașul peste 250 de ani

 

Piesa care a fost declarată câștigătoare a concursului de dramaturgie „Cum vezi viitorul?”, în cadrul „Reșița 500” – un  proiect cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național –, va avea premiera luni, 15 noiembrie, la Teatrul de Vest din Reșița.

 

„AMKA”, piesa de teatru scrisă de Remus Octavian Câmpean, îi va introduce pe spectatori, prin intermediul unei puneri în scenă inedite – un spectacol de teatru SF cu holograme, având ca temă de bază societatea reșițeană într-un viitor îndepărtat – în atmosfera anului 2271, într-o organizare socială globalizată: „Clădirile sunt înzestrate cu senzații și emoții simulate. Oamenii le simt la interacțiunea cu hologramele acestor spații, actorii joacă senzații și emoții standard pentru a fi încapsulate în produsele virtuale. Prezentul este relativ. Atunci când cuvintele nu vor mai fi fost de ajuns…”.

 

Pe scenă vor urca actorii: Robert Danci, Rusalina Bona, Ioana Cojocărescu și Sergiu Cornelius; scenografia este semnată Radu Dinulescu; videoproiecții: Sebastian Hamburger; lighdesign: Lucian Moga; coloană sonoră: Adrian Mardan; regizor tehnic: Ilie Stănescu. Proiectul este coordonat de Florin Gabriel Ionescu și Denisse Moise.

 

Premiera spectacolului va avea loc luni, 15 noiembrie, ora 19.00, la Teatrul de Vest din Reșița și va fi urmată de alte două reprezentații, marți, 16 noiembrie, respectiv miercuri, 17 noiembrie, în aceeași locație și la aceeași oră. Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 14 ani.

 

Pentru participare, spectatorii trebuie să prezinte la intrare certificatul digital covid (cod QR) eliberat într-una din următoarele situații: au completat schema de vaccinare în urmă cu cel puțin 10 zile; au trecut prin boală (se află între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectare). Testele PCR sau antigen nu sunt luate în considerare.

 

Facebook Comments
Distribuie:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available