Tânăr din Reșița prins drogat la volan

 

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii cărășeni au continuat acțiunile pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea persoanelor care conduc vehicule sub influența băuturilor alcoolice sau/și substanțelor psihoactive.

 

În urma acestor acțiuni, duminică dimineața, polițiști rutieri de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Reșița au oprit pentru control, pe strada Sportului din Reșița, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani. La testarea drug-check, a rezultat că acesta consumase o substanță psihoactivă.

 

Tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Prevenirea și combaterea consumului de substanțe psihoactive și a conducerii autovehiculelor sub influența acestora sau a alcoolului reprezintă o prioritate a polițiștilor cărășeni. Nu vă riscați viața și nu-i expuneți pe ceilalți participanți la trafic!”, este mesajul către șoferi transmis de oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite