Vocea cetățeanului (ne)turmentat. Despre pilele lui Hurduzeu

 

După recenta vizită efectuată de liderii PSD în Caraș-Severin, am primit la redacție opinia unui cetățean care demonstrează că aceștia chiar îi cred proști pe alegătorii din județul nostru.

 

„Am citit o declarație a prim-vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu, care spunea că «Silviu Hurduzeu este omul care în acest moment are susținere cum nu are nimeni în Caraș-Severin. Are susținerea primului-ministru Marcel Ciolacu. Așa că noi, cărășenii, trebuie să profităm de lucrul acesta».

Ce nu a spus Grindeanu este că, în cazul (puțin probabil) că va fi ales președinte al Consiliului Județean, deputatul Hurduzeu și-ar putea prelua mandatul de la Consiliu abia în luna octombrie 2024, când se termină primul mandat al președintelui în funcție, Romeo Dunca. În decembrie 2024 fiind însă alegerile parlamentare, la care PSD va fi sancționat mai mult ca sigur de alegători, este foarte probabil ca acest partid să nu mai poată da viitorul prim-ministru al României. Ceea ce înseamnă că Silviu Hurduzeu, într-o eventuală postură de președinte al Consiliului Județean, va avea pile la vârful Guvernului timp de două, maxim trei luni! Situație în care declarația lui Sorin Grindeanu, că Hurduzeu are susținerea primului-ministru Marcel Ciolacu și că noi, cărășenii, trebuie să profităm de lucrul acesta, este o sfidare la adresa inteligenței noastre, a votanților din Caraș-Severin”.

 

N.R. Rubrica „Vocea cetățeanului (ne)turmentat” se vrea a fi astăzi un apel la rațiune. Dacă politicienii de la putere ne vor și ne cred proști, în 9 iunie vom avea ocazia să le arătăm că se înșeală.

 

Sursă foto: expressdebanat.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available