Voluntarii Asociaţiei „Cuib de vise”, jandarmii şi pompierii renovează Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş [FOTO]

 

La Caransebeş, de Ziua Internațională a Copilului s-a dat startul unei noi campanii de voluntariat – renovarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Caransebeș. Iniţiativa aparţine Asociaţiei „Cuib de vise”, iar primii care au răspuns prezent apelului lansat de voluntari au fost jandarmii şi pompierii cărăşeni.

 

Jandarmii şi pompierii cărăşeni s-au alăturat voluntarilor Asociaţiei „Cuib de vise” şi au demarat, împreună, renovarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeș. Acesta este cadoul lor de 1 Iunie pentru micuţii cu probleme de sănătate care ajung în saloanele unităţii medicale.

 

„La inițiativa Asociației Cuib de vise, noi, jandarmii cărășeni alături de colegii pompieri și voluntarii asociației, am început renovare secției unde cele mai blânde și curate suflete, de cele mai multe ori, se află în suferință. Niciodată un salon nu va putea înlocui mediul familial, dar cu toții avem obligația să facem tot ce este posibil să creăm un spațiu în care copiii să poată fi tratați în cele mai bune condiții”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Marius Săndulescu. „Atunci când renovăm un spital, nu doar copiii și mamele lor beneficiază de condiții mai bune, ci și medicii de acolo, care au șansa să lucreze zi de zi într-un mediu în care să se simtă respectați și valorizați”, au precizat şi pompierii cărăşeni.

 

Pentru finalizarea proiectului în timp cât mai scurt este necesară implicarea cât mai multor voluntari. „Noi suntem entuziasmați să vedem că acest vis a ieșit din cuib și zboară mai departe. Noi am început, dar doar alături de voi putem duce acest proiect până la capăt, așa că vă provocăm să ne fiți alături”, este mesajul Asociaţiei „Cuib de vise”.

 

Donațiile se pot face în conturile:

  • RO93CECEB00030RON2012811
  • RO60CECEB000C1EUR2012816
  • RO56CECEB000B8USD2012821
  • Revolut: 0727 526 313.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available