Administratia locala din Resita este la un pas de a obtine finantare pentru a ridica un bloc de locuinte ANL destinate medicilor.

Problemele cauzate de gripa in Caras-Severin par sa nu se mai opreasca.

Directia de Sanatate Publica din Caras-Severin a anuntat ca Ministerul Sanatatii a trimis la Resita 247 de doze de vaccin antigripal.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a fost desemnat de Guvern, prin ordonanta de urgenta, unitate pentru achizitia centralizata de autospeciale/ambulante pentru Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, precum si pentru serviciile de ambulanta judetetene.

Bugetul pentru servicii medicale, medicamente si materiale sanitare al judetului a fost suplimentat, a anuntat Mirela Zeman, sefa Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Caras Severin.

Guvernul a adoptat  printr-o Hotarare modul de aplicare si de finantare a Programului pentru scoli al Romaniei, în perioada 2017-2023, în conditiile în care acest program a fost adoptat, printr-o Ordonanta, în sedinta din 18 august.

Peste 11 milioane de euro pentru imbunatatirea diagnosticarii si a tratarii tumorilor maligne in zona de granita dintre Romania si Serbia.

Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Clear

8°C

Resita

Clear

Umiditate: 81%

Vant: 11.27 km/h

  • 21 Apr 2018

    Sunny 21°C 7°C

  • 22 Apr 2018

    Sunny 22°C 10°C

Curs Valutar