UPDATE. 1128 de participanți la „Tombola Aqmeter” organizată de AquaCaraș

 

Tombola organizată de Aquacaraș pentru clienții companiei care și-au făcut cont pe platforma Aqmeter până la 31 decembrie 2023 va avea loc mâine, 5 ianuarie, de la ora 10.00 și va fi transmisă online.

 

„Extragerea câștigătorilor concursului dedicat clienților AquaCaraș SA care s-au înrolat pe platforma Aqmeter va avea loc în data de 5 ianuarie 2024. La această extragere participă 1128 de clienți: 892 persoane fizice, 157 asociații de proprietari și 79 de agenți economici. Sunt excluse de la participare conturile generate pentru clienții angajați în cadrul SC AquaCaraș SA și cele generate pentru instituțiile publice.”, informează reprezentanții companiei județene de apă.

 

Pentru fiecare din cele trei categorii se va organiza câte o extragere. Premiile puse la dispoziție sunt următoarele:

  • Persoane fizice – 5 premii: un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;
  • Persoane juridice – 5 premii: un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;
  • Asociații de proprietari – 5 vouchere cu valoare de 1.000 lei pentru plata consumului de apă facturat de AquaCaraș SA.

 

Extragerea se va desfășura la sediul AquaCaraș SA, mâine, începând cu ora 10.00, în prezența presei locale și va fi transmisă online pe pagina de Facebook Aquacaraș. „Se vor organiza 3 extrageri. Pentru fiecare categorie se vor extrage cei 5 câștigători și premiul aferent acestuia. Succes tuturor participanților!”, transmite conducerea AquaCaraș.

 

UPDATE – 5 ianuarie 2024

Tragerea la sorți a câștigătorilor

https://www.facebook.com/aquacaras.ro/videos/898537348324099

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available