Suntem prezenți și pe

Investigații

UPDATE. Pacient bătut pe holurile Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița [VIDEO]

Publicat cu

în

Un pacient a fost bătut de către un brancardier pe holurile Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, momentul fiind transmis live pe Facebook.

Se pare că cel care îl lovește cu mătura pe pacientul aflat pe bancă ar fi chiar brancardierul Mircea Jivan, ulterior acestuia mai venindu-i în ajutor alți doi angajați de la UPU sau ai Spitalului Județean, unitate care aparține de Consiliul Județean Caraș-Severin.

Reprezentanții spitalului spun că în ultima perioadă nu ar fi fost depuse plângeri sau sesizări în acest sens.

UPDATE 1, ora 17.55

Sesizat cu privire la acest caz, managerul Spitalului Județean, Waldemar Murgu, a declarat pentru expressdebanat.ro: „Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajați ai spitalului, respectiv doi infirmieri și un brancardier, au fost convocați pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în fața Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-șef de secție, asistentă-șefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranță măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre și îmi vor propune măsurile care se impun”.

UPDATE 2, ora 18.38

Am primit și un comunicat de presă de la Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin. „Cu privire la imaginile video, filmate in incinta unei unități spitalicești, apărute în spațiul public în cursul acestei zile, facem următoarele precizări: În urma vizualizării imaginilor video, la nivelul Poliției municipiului Reșița au fost dispuse verificări imediate în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor care apar în imagini și luării măsurilor legale care se impun. Până la acest moment, nu am fost sesizați cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni sau contravenții”, transmit reprezentanții IPJ.

UPDATE 3. Poliția face verificări pentru purtare abuzivă în cazul pacientului târât pe holurile UPU

Facebook Comments
Continuați
Reclamă
8 comentarii

8 Comments

 1. Mihaela

  23 ianuarie 2020 at 18:00

  De unde ați scos titlul asta cu bătaia ? Ala este un boschetar al străzii care ocupă paturi degeaba la UPU si un bolnav cu adevărat nu are loc din cauza betivanilor. Brancardierul a dat cu coada de matura in banca , ceilalți l au târât afara ca nu vroia să iasă . Lume carcotasa !

 2. Timmy

  23 ianuarie 2020 at 23:32

  Resita-Nu ne e dor de voi

 3. Pingback: Pacient bătut pe holurile spitalului din Reșița. Lovit cu mătura pentru că voia doar să se încălzească - newsromania.info

 4. Pingback: Pacient bătut cu mătura şi târât afară din spital, live pe Facebook - SuceavaLIVE

 5. Pingback: VIDEO. Bărbat bătut pe holurile spitalului de un brancardier și doi infirmieri. Voia doar să se încălzească

 6. Pingback: Poliția face verificări pentru purtare abuzivă în cazul pacientului târât pe holurile UPU – Resita.ro

 7. Rozalia Mariana Senftleben

  27 ianuarie 2020 at 13:59

  Buna ziua tuturor cititorilor acestui articol. Parerea mea personala este ca Spitalul Judetean Resita nu trebuie sa se transforme intr-un loc de refugiu pt oameni ai strazii sau pentru cei cu probleme cu alcoolul. Sunt impotriva violentei fizice fata de orice persoana indiferent din ce categorie face parte , insa cred ca expulzarea acelui individ din sala de asteptare a UPU Resita , a fost bineintemeiata. Exista spatii special amenajate pt oamenii strazii , iar in ceea ce-i priveste pe cei care au probleme cu alcoolul , nu au decat sa se refugieze oriunde in alta parte dar nu intr-o institutie unde vin oameni cu reale probleme de sanatate. Sincer si personal transmit mesajul meu pt toti cititorii in care imi rezerv dreptul de a-mi exprima parerea si totodata repulsia fata de toti cei care au probleme majore cu alcoolul. Noi toti ceilalti cetateni care nu avem aceste probleme , nu suntem obligati sa le toleram acelora duhoarea si comportamentul primitiv de care sunt capabili .

 8. Pingback: Sancțiuni în urma agresării de la UPU. Dar și schimbări în organigrama Spitalului Județean – Resita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite