UPDATE. Pacient bătut pe holurile Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița [VIDEO]

Un pacient a fost bătut de către un brancardier pe holurile Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, momentul fiind transmis live pe Facebook.

Se pare că cel care îl lovește cu mătura pe pacientul aflat pe bancă ar fi chiar brancardierul Mircea Jivan, ulterior acestuia mai venindu-i în ajutor alți doi angajați de la UPU sau ai Spitalului Județean, unitate care aparține de Consiliul Județean Caraș-Severin.

Reprezentanții spitalului spun că în ultima perioadă nu ar fi fost depuse plângeri sau sesizări în acest sens.

UPDATE 1, ora 17.55

Sesizat cu privire la acest caz, managerul Spitalului Județean, Waldemar Murgu, a declarat pentru expressdebanat.ro: „Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajați ai spitalului, respectiv doi infirmieri și un brancardier, au fost convocați pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în fața Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-șef de secție, asistentă-șefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranță măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre și îmi vor propune măsurile care se impun”.

UPDATE 2, ora 18.38

Am primit și un comunicat de presă de la Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin. „Cu privire la imaginile video, filmate in incinta unei unități spitalicești, apărute în spațiul public în cursul acestei zile, facem următoarele precizări: În urma vizualizării imaginilor video, la nivelul Poliției municipiului Reșița au fost dispuse verificări imediate în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor care apar în imagini și luării măsurilor legale care se impun. Până la acest moment, nu am fost sesizați cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni sau contravenții”, transmit reprezentanții IPJ.

UPDATE 3. Poliția face verificări pentru purtare abuzivă în cazul pacientului târât pe holurile UPU

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite