BMW-ul unui agent rutier, incendiat de o mână criminală!

O reșițeancă a sunat miercuri noapte la 112 pentru a anunța că un autoturism de pe Aleea Pinilor din Reșița este în flăcări. Neoficial am aflat că mașina incendiată aparține unui polițist de la Serviciul Rutier.

La sosirea pompierilor, aceștia au constatat că incendiul fusese lichidat de către proprietarul autoturismului. „Azi-noapte, în cursul orei 00.40, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către o femeie despre faptul că persoane necunoscute au încercat să îi incendieze autoturismul (un BMW, n.r.). Din primele verificări, s-a stabilit faptul că în aceeași noapte o persoană necunoscută ar fi stropit partea din spate și partea lateral-stânga a unui autoturism parcat pe o stradă din oraș, împrăștiind combustibil pe jos, apoi ar fi aprins combustibilul împrăștiat, focul propagându-se la autoturismul în cauză”, spune inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Polițistul este unul cunoscut de la Serviciul Rutier și a mai avut probleme de ultraj din cauza corectitudinii cu care își face meseria.

Sursă foto: arhiva Mediafax Foto

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite