28 de posturi disponibile la Poliția Locală Reșița. Angajări prin concurs organizat de Primăria municipiului

 

Primăria Municipiului Reșița anunță organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea a 28 funcţii publice specifice de execuţie vacante la Direcția Poliția Locală. Termenul-limită pentru depunerea dosarelor de participare este 8 martie 2022.

 

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei Reșița, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, și constă în mai multe probe. Prima probă, de testare a aptitudinilor fizice, va avea loc în data de 21.03.2022 la Stadionul Mircea Chivu și va fi eliminatorie. A doua probă suplimentară, programată în 24.03.2022, constă în testarea cunoștințelor de operare PC și se va ține la Sediul Direcției Poliția Locală Reșița, Blv. A.I. Cuza nr. 39, probă care va fi, de asemenea, eliminatorie. Proba scrisă se va desfășura în data de 01.04.2022 la sediul Primăriei Municipiului Reșița, iar interviul va avea loc la o dată ulterioară, comunicată în lista de afișare a rezultatelor probei scrise. Dosarele pentru participarea la concurs se depun la primărie, la Serviciul Gestionarea Resurselor Umane, Salarizare, termenul-limită fiind 08.03.2022.

 

Sunt disponibile următoarele posturi:

– 19 funcții publice de polițist local, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Ordine Publică;

– funcție publică de execuție de polițist local, clasa III, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Ordine Publică;

– funcție publică de execuție de polițist local, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Ordine Publică;

– 2 funcții publice de execuție de polițist local, clasa III, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Ordine Publică;

– 4 funcții publice de execuție de polițist local, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Biroului Siguranță Rutieră , Control Trafic și Parcări;

– funcție publică de execuție de polițist local, clasa III, grad profesional principal (în cadrul Biroului Inspecție Comercială.

 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 465 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția atestării stării de sănătate pe bază de evaluare psihologică organizată prin intermediul unităților specializate acreditate.

 

Cerințele specifice pentru cei ce doresc să concureze pe funcțiile publice de execuție polițist local, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Ordine Publică sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; aviz psihologic pentru permis de port-armă; aptitudini fizice testate în cadrul primei probe suplimentare – proba sportivă; cunoștiințe de operare PC – nivel mediu testare în cadrul celei de-a II-a probe suplimentare – proba testare cunoștințe operare IT; rezistență la efort fizic pentru patrulare pedestră; disponibilitate pentru: delegări, pentru lucru în program prelungit sau, după caz, de noapte, program de lucru în ture.

 

Toate detaliile privind concursul organizat de municipalitate le puteți găsi pe site-ul Primăriei Reșița, la secțiunea „Oportunități de angajare”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite