33 de cazuri noi de infectare cu coronavirus confirmate în România. În Caraș-Severin, iarăși niciunul!

Până la această oră, pe teritoriul României au fost confirmate, în total, 217 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. În Caraș-Severin au fost confirmate, de la începutul epidemiei, 5 cazuri.

De la ultima informare realizată în această dimineațaă la ora 10, au fost confirmate 33 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Cele mai multe, 26, sunt în București. 5 cazuri au fost confirmate în Brașov și câte unul în Constanța și Prahova.

Grupul de Comunicare Strategică informează că „toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani. Dintre pacienții aflați în unitățile medicale, 4 dintre ei sunt la secția de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă”.

19 persoane care contactaseră virusul au fost declarate vindecate și au fost externate. Printre acestea, și reșițeanul de 27 de ani, angajat al Dedeman, care a fost primul caz confirmat cu coronavirus în Caraș-Severin. Celelalte 4 persoane depistate pozitiv în județul nostru, 3 reșițeni și un clujean, aflați în carantină la Reșița, rămân internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available